
I helgen har jeg vært og hentet rips- og solbærsaft på bærpresseriet (www.afb.no) - det smaker ekstra godt når det er helt fersk saft. Og sånn symbolsk sett saft laget av egne bær. Tidligere i sommer plukket vi bær i hagen og leverte inn. Dessverre ser det ut til å bli en dårlig eplehøst hos oss, så eplesaft blir det nok ikke så mye av i år. Jeg synes det er deilig å handle saft fra bærpresseriet, den inneholder nesten ikke konserveringsmidler og er det sunneste man kan få (når man først ikke vil drikke vann).
Ja. Da er dere sikret saft utover høsten og vinteren da. :)
SvarSlettMed bær fra egen hage. Superdupert.
Tipper at den smaker ekstra godt da. :)
Kjekt at du er tilbake med ett innlegg forresten. :)
Ønker deg ei fortsatt fin fin uke.
Klem - Ida.
Dette er den beste saften som finnes. Jeg har noen ripsbusker som en da står i svigermors hage vel å merke. (vi måtte bare komme å hente dem men T.T.T) Iallefall disse er nå høstet inn og ligger i frysen. Ikke nok til å lage saft av men da tyr jeg til Hervik sin saft. Hjemmelaget rips saft innante fra Rogaland( har jeg beveget meg over grensen? tror det er i Rogaland) Har ikke sett så nøye på skiltet når vi kjører för å hamstre) Å da hamstrer vi. I kassevis. I hver kasse er det masse saft eller man kan blande. Alt kommer i halvliters kartonger. Kjøper lett 2-3 kasser bare for å ha sånn på lur nede i kjelleren. Nå har det seg slik at vi i denne lille familien er veldig glad i både saften og syltet så det varer ikke så lenge, så da må vi avgårde igjen. Uansett. Riskremen i julen blir aldri den samme igjen hvis jeg ikke får Hervik
SvarSlettripssaft saus på den. Ha en fin dag:O)
Det ser deilig ut! Namnam..
SvarSlettÅhhh heldiggris fikk heller ikke i år plukket av noe bær ikke en gang rips til dessert. Så hadde jeg håpet på eplene men ved nærmere ettersyn har vi ca 10 epler i hagen...
SvarSlettTror jeg får ta turen til Askim å kjøpe saft uten å ha levert går jo det også og jeg har mengder av tom flasker
Ha en flott arbeidsuke.