31 mars, 2008

Påskeliljer og juleroser


Skulle tro at naturen er helt feil på det - jeg dekorerte i butikken da jeg hadde åpne dager i påsken med påskeliljer og juleroser på en gang. Kanskje julen virkelig varer helt til påske? ;-) Vel sannheten er vel heller at Julerose slett ikke blomstrer bare til jul (sant og si blomstrer den vel sjelden så tidlig ute her i Norge) og narcisser kan man drive frem.

Jeg kjøpte noen vidunderlig vakre og velduftende kremhvite fylte narcisser 'Bridal Crown' på Oasen. Og Helleborus har jeg jo skrevet om før. De er flotte i potter nå, og kan flytte ut i hagen når våren kommer.

I Gros Hage har forøvrig fått egen blogg siden sist - jeg har store planer om å være flinkere til å oppdatere både her og der fremover.

7 kommentarer:

tinemor sa...

Masse fint!!
:-)
Ha en fin uke!

Anne på Moseplassen sa...

Høres supert ut med ny blogg og hyppigere blogging! Gleder meg til å lese mer og få mer innspirasjon :D

Garden Angel sa...

Det blir spennende med egen butikkblogg!
Ønsker deg en fortsatt fin uke!
Klem fra meg(",)

mandco sa...

Oj så lekkert arrangement du har laget i butikken! Så gøy med egen blogg for IGroshage da, det må jeg ta en titt på :-)!

Anne på Moseplassen sa...

hei :)
Jeg har gitt deg en award (blogging with a purpose) i dag :D Stikk innom Moseplassen og hent.

TurboLotte sa...

Lekkert med juleroser og påskeliljer da.
Forresten står den krona som du har på bildet under dette innlegget, nå foran meg på bordet. Utrolig fin synes jeg. Bjella er hengt opp ved ytterdøra. En virkelig hit!!

Koselig koselig sa...

på jobben har vi en hvit amaryllis i full blomst nå, den er så fin med 3 hvite klokker. jeg må ta bilde av den en dag :)