04 februar, 2009

Blomstring på soverommetI dag tar jeg dere med inn i "det aller helligste". Ikke vet jeg om dette kan ha noen allmenn interesse, men jeg tenkte altså å vise dere vårt blomstrende soverom. På en måte blir det jo en fortsettelse av temaet "ta hagen med inn"!
NIB lurer de på om roser er vårens trend? Jovisst er roser fint, men jeg valgte altså orkideer på mitt soverom. Som tidligere nevnt har jeg en traust (men akk så skjønn) mann, så konsepter som fondvegger og den slags var ikke godkjente da vi flyttet inn for syv år siden (hva, ulike vegger i samme rom? umulig!). Så dermed er hele rommet blomstrete. Heldigvis har vi to brannvegger som er hvitmalte der inne, og jeg holder meg til ensfargede tekstiler, ellers kunne nok rommet blitt litt intenst. Jeg går med skumle tanker om å male en vegg enten kremhvit eller i den duseste grønne fra tapetet en vakker dag mannen er ute av huset, men hysj, ikke si det til noen ;-) Etter syv år er det vel på tide jeg får viljen min? Men jeg er fortsatt veldig glad i orkidetapetet, som er en klassiker fra Sanderson - så det blir bare en vegg som males over i så fall.
Vi er også så gammeldagse at vi har vask på soverommet (nok en av mannens underfundigheter - men det kan vel komme godt med når vi om noen år har to tenåringsjenter som okkuperer badet) Om ikke den er så mye i bruk, synes jeg den er en vakker innredningsdetalj. Nattbordet bodde i huset før vi flyttet inn, det samme gjorde den store kommoden. Nattbordene var så slitte at de måtte vi lute, foreløpig har jeg latt dem forbli umalte.Så? Er det trendy med alle slags blomster eller er det bare roser som er hot? Og har du tips til en fin farge til en ensfarget fondvegg?

9 kommentarer:

Rose Love sa...

Dette var jo kjempefint.Så deilig å ha vask på rommet!

Anita sa...

Sååå nydelig! Her var det lenge siden jeg var, skjønner ikke hvorfor, men... Så fint på soverommet deres! Sikkert fint med en vegg med en annen dus farge også! ha en flott dag!

Ramme alvor sa...

Vakkert!

britt

potentilla sa...

Det er, ettersom jeg har fått meg meg, blomster generelt som er hot for tiden.
Hvis du maler med en av fargene i tapetet kan det vel ikke bli feil.
Veldig fint tapet, forresten :)

Trines Hus og Hage sa...

Hei!
Så nydelig ut på soveromemt deres! Likte godt tapeten og vasken og nattbordet. Herlig med et slikt gammlet sjarmerende nattbord. Om jeg skulle ha malt en av de tapetserte veggene, hadde nok valget falt på hvit hos meg.
Ha det fint!
Klem Trine

lavendel mio sa...

Nyyydelig soverom du har.Sikkert ikke dumt med en vegg med en roligere farger:)Møblene var berre lekkre.
Ha en nydelig dag:)

Magny sa...

herlige kontraster....
klem, magny

Elsa sa...

Den tapeten var nydelig. Koselig soverom du har:-)

Olstad sa...

Den vasken er så fin, og det skapet. Fantastisk vakkert og vakkre bilder.

God helg.