23 mars, 2009

I´m still here!

Bilde fra Bloomingville - husk nå er det tid for å så karse og få litt vitaminer på brødskiva!

Altså, hagebloggen er på ingen måte nedlagt, jeg har bare vært litt tom for ord og hatt det litt for travelt i det siste. Men jeg kommer plutselig tilbake, jeg kjenner det begynner å krible nå som snøen begynner å slippe taket i hagen min.

For øyeblikket er dagene fulle av jobb og mere jobb - konsulentoppdrag, nettbutikk og messeplanlegging - apropos messe; hvis dere vil se hvordan det ser ut i hagen min midt på sommeren (og hvordan jeg ser og høres ut) kan jeg anbefale en tur innom hagemessens web-tv!

Dersom du har tenkt å avlegge hagemessen på Lillestrøm et besøk 17. til 19. april kan jeg også anbefale deg å titte innom nettbutikken og melde deg på nyhetsbrevet vårt - vi kommer nemlig til å lodde ut gratisbilletter den kommende uken!

6 kommentarer:

Vivi sa...

Mye fint på nettbutikken. Gleder meg veldig til hagemessa.

Hilde S. sa...

Så koseleg å sjå deg, og den fine hagen din:)
Lukke til på messa.
Nå gler eg meg til våren kjem skikkeleg i gang her vest.
I dag skin sola:)

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Hei på deg! Så kjekt med nytt innlegg fra deg. Sånn er det bare innimellom,for travle dager til å blogge. Får det hektisk fremover jeg og, så jeg blogger som en gal nå mens jeg enda har tid. Karsefrø ja, der sa du noe...
Klem

Sigrid sa...

Titta på hagen din i går, jeg :-)
Jeg lette etter info på messesidene i forbindelse med standen til hagEgal og så ramla jeg innom :-)
Fint innslag og flott hage:-)

Olstad sa...

Karse er vel det eneste jeg med min "hagetålmodihet" kan så. På en tidligere jobb jeg hadde sådde vi karse i tastaturet til en kolega som var på ferie. Slik nerdehagedrift anbefales fosåvidt ikke tastaturet ble ødelagt.

Monica sa...

Flott blogg:) Skal selv prøve meg på en minikjøkkenhage i vår, så fint å få litt inspirasjon av noen som kan hage. Jeg er desverre født uten grønne fingre:(