05 april, 2009

God palmesøndag!

Her koser vi oss med palmesøndagen med å få på plass litt påskepynt rundt i huset. Mors små kaniner er favorittene, men de får ikke stå så lenge i fred på hylla. De er visstnok perfekte lekekamerater for alle Littlest Pet Shop-figurer som gjør huset helt ubloggbart for tiden.
Mer påske kommer etter vi har gjort unna et par arbeidsdager til, da kommer de gule blomstene og påskeeggene i hus.


Litt hagenytt på tampen - jeg orket ikke vente mer på mine juleroser, som jeg i fjor plantet der det skulle vise seg at snøen forsvant helt til slutt i hagen min. Så i går helte jeg et par bøtter med lunkent vann over dem - og jammen dukket det ikke opp grønne friske blader! Og ikke bare det, dypt nedi der var det små hvite knupper på vei opp. Juleroser blir det vist ikke, men påskeroser er ikke så verst det heller. Bilder kommer når knuppene titter mer frem! - Foreløpig bare et lite bilde av min engelske pelargonia som blomstrer så vakkert i kjøkkenvinduet.

God påske til alle!

7 kommentarer:

TurboLotte sa...

Ja gooood påååske!!

Hanne@home sa...

Påske er en av høytidene jeg liker aller best. Her har vi også pyntet litt med barnehagepynt og gule lys, men mesteparten av pyntingen blir nok på hytta fra onsdag av.

Linda sa...

What sweet little Easter bunnies!

Thomas og Livs Lyst sa...

God påske til deg også!!
Hilsen Ljo :O)

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Heisan ! Synd at det skal ligge så mye snø rundt om. Folk klør i fingrene etter å få gravd og stelt i hagene, skal bli travelt rundt om når det nærmer seg konfirmasjonstid :O)

God Påske

klem

Ann-Helen sa...

Heisann! Ranlet innom da jeg letet etter lekestueinspirasjon, for en nydelig lekestue dere har, eller nærnere lekehus;) Helt fantastisk flott:)

NIB sa...

hei!
siden det er 2 mnd siden du publisere sist blir du tatt av nib. takk for at du valgte å være medlem hos oss:)