27 mai, 2009

Myggfeller som virker!


Myggfellen Mosquito Magnet kan virke som en kostbar investering, men når den gir deg utelivet tilbake kan det være vel verdt pengene! Vi har myggfellen i nettbutikken, her. Eller send meg en mail for et pakketilbud!
Fra I Gros Hage blogg
Les artikkelen fra siste nummer av Hytteliv her.

5 kommentarer:

Gry Vebenstad sa...

Bare for å støtte opp under overskriften- vi kjøpte en slik i fjor (Ikke hos I Gros Hage, riktignok) men den virker. Fanget 3 2liters bokser med mygg i fjor. I år er sesongen senere, men det ser ut til at bestanden er redusert siden i fjor. Ja, den er dyr- men du verden så deilig å ha et uteliv i hagen med vesentlig mindre mygg!!!!

monicas hobby sa...

hei ... vi å skaffet oss en myggmaskin .. ikke sårten der men noe lign... herregud livet vart helt snudd på hytta .. itj nå mygg eller knott å vi kan vær ut . helt herlig å anbefale veldig !!!!!

Pappa sa...

Har et tips som kan hjelpe: en enkelt flaggermus kan spise 3000 mygg/knott i døgnet! Henger du opp en flaggermuskasse (skjulested på dagtid) har du potensielt flere gode hjelpere i hagen. Har kjøpt flere hos www.nordnes-verksteder.no
Flaggermus er utrydningstruet (og bedre enn sitt rykte) så da gjør man en god gjerning i samme rennet :-)

Gro/ I Gros Hage sa...

Ja visst er det viktig å ta vare på flaggermusene. Og de kan være nyttige i kampen mot myggen. Vi har faktisk flaggermuskasser i nettbutikken vår også!

Anonym sa...

Fuglekasse til fluesnapper er tingen. Et fuglepar som mater unger tar fra 3-7000 mygg i døgnet.
hilsen inger katrine