21 februar, 2010

Blissful sunday...

 Duftlys som lukter fredelig søndag - finner du i nettbutikken

Deilige søndag! Vi har fri og koser oss inne med god samvittighet siden gradestokken har krøpet ned godt under 10 minus igjen. Deilig te i koppen, hodet fullt av sommerplaner og fred i huset noen små minutter mens småjentene leker på rommene sine uten å krangle - så lenge det varer.


På vaskerommet ligger noen frøpakker og litt såjord og venter på meg. Skal jeg rekke å høste tomater i sommer er det på høy tid å så dem nå! I år bruker jeg gamle frøposer, så jeg får så litt ekstra. Skulle spiringen bli bedre enn forventet er det alltids noen venner som vil ha plantene som blir til overs!

Jeg bruker de smarte organiske blokkene med kokos"torv" som jeg har tatt inn i nettbutikken. Hver liten blokk på størrelse med en murstein blir til ca 9 liter når den bløtes i vann. Smart når man ikke har plass til å lagre jordsekker inne. Miljøvennlig er det også. Men den er så og si helt uten næring, så man må gjødsle litt ekstra når spirene vel har kommet opp.
Dyrkningsmedium av kokosnøttens skall - miljøvennlig og praktisk. Fra I Gros hage

Fått melding om mye varer som er på vei til oss nå, først på plass blir en ny forsyning av fuglekasser av forskjellige slag.

0 kommentarer: