20 november, 2011

Julemarked på ØrjeLørdag 26. november er det julegateåpning på Ørje - hvor vår lille butikk befinner seg. I år blir det kjempekos med små boder hvor både kreative sjeler og lag og foreninger stiller med skikkelig julemarkedssteming! I butikken hos oss kommer det selvfølgelig også gode tilbud - følg med utover uken for å se.

 Butikken på Ørje har nå i november og desember utvidet åpningstiden: Vi har åpent tirsdag til fredag 10 - 16, langdag på torsdager 10 - 18 og hver lørdag har vi åpent 10 - 14.


I tillegg til vårt lekre utvalg av hageredskap og hageutstyr har vi masse lekkert interiør og gode gaveideer - og stort utvalg av Green Gate.


I tillegg har vi siden sist blogginnlegg tatt over for den lokale garnbutikken som la ned - så nå finner du også deilig garn i ull og alpakka til vinterens håndarbeidsprosjekter hos oss.


I nettbutikken er det også blitt jul - juleavdelingen er åpnet og det legges til nye varer nesten daglig.Velkommen innom for en titt!

3 kommentarer:

marit´s,,, sa...

Så mye fint , de englene er så søte og de er jo fine hele året , ikke bare til jul.

Ha en fin dag , Marit.

Elisabeth sa...

Så mange fine ting! Du, hvordan lager man sånne islykter? Jeg føler meg som den siste i verden som ikke vet det, og vil gjerne bli innviet. :-)
God helg!
Elisabeth

Gro/ I Gros Hage sa...

Hei Marit - javisst er Willowtree-englene fine hele året! En fin dag til deg også!
hei Elisabeth! Islykter er superenkelt å lage - jeg selger nemlig fine former å lage dem i - bare å helle i vann og noe fint og putte i fryseren (eller ut om det er kaldt ute) :-) Hyggelig å "se" deg igjen!