27 juli, 2007

Drivhusnytt

Årets sommervær har jeg kommentert nok nå - la oss bare si at det har vært greit å ha et sted å være ute samtidig som man er inne... Og de lekre vannkannene mine har fått stå mye til pynt.


De siste dagene har vi endelig fått orden på plassen utenfor drivhuset også - vi har fylt opp og lagt en liten helleplass. På bildet ser dere også begynnelsen på kjøkkenhagen min - beisede pallekarmer er stablet opp og skal fylles med jord. Langs drivhuset er de allerede tatt i bruk, som ventebed for litt ulikt jeg har sådd og kjøpt og fått og som venter på plass i det store staudebedet som
Inne i drivhuset er det ikke så mye i år, men noen tomatplanter har vi da. Og pelargoniumstiklingene mine begynner å bli fine små planter som snart fortjener nye potter. I år har det passet for dem å bo i drivhuset, en bedre sommer hadde jeg nok flyttet dem ut. Den vakre det er bilde av her, heter Alice of Vincennes og ble kjøpt på årets hagemesse.

Pottebenken er ryddet for i år, og står dekorert med et par engelske pelargonia som fant det for godt å blomstre om igjen da de ble klippet ned og flyttet ut i drivhuset. Ellers har det alltid vært en bruk-og-kast plante hos meg, har ikke klart å holde liv i dem tidligere.
Musikk til arbeidet må man ha! Denne søte vannkannen er egentlig en liten radio, finnes I Gros Hage.

19 kommentarer:

Guldkant På Livet sa...

Vilket läckert drivhus och planteringsbänk!! Och fina foton, bla på vattenkannan!! Mari.

Hem och Lycka sa...

Vilken supervacker planteringsbänk!! Jag har en liknande radio faktiskt!

Ida sa...

Ett flott drivhus! :)
Liker de grønne listene. Også var taket så fint dekorert.
Kjøkkenhage er kjekt å ha. Kjekt å ha "omplasseringssteder" til blomstrene også. ;)
Pottebenken din er flott! Sjarmerende og søt.
Ett fint innslag i drivhuset.
Og den radioen da... Så herlig og dekorativ.
God helg til deg og kos deg i de fine omgivelsene. :)

Olstad sa...

Det har blitt så fint rundt drivhuset ditt, må inrømme jeg er litt missunerlig på hvor fint du har fått det til der, håper vi har kommet så langt neste år at vi kan begynne å tenke på slike ting og ikke bare tak og slike primær ting.

elin1976 sa...

Så flott sted for å sitte å nye ettermiddagskaffen med levende lys og noe godt å spise. Ha en fin søndag:O)

Mia sa...

Det drivhuset ditt er virkelig en drøm... skulle så gjerne hatt et selv også... Flott helleplass og begynnelse på kjøkkenhagen også. Det er så gøy med kjøkkenhage, idag har jeg plukket masse squash (sår alltid for mange frø, og får alt for mange planter, som jeg ikke har hjerte til å luke ut heller...) og erter. Men tomatene mine er ikke mye å skryte av, plantene er fine nok, men det er dårlig med kart... Så drivhus hadde nok vært tingen. Og der skulle jeg gjerne hatt en slik vannkanneradio som du har. Utrolig stilig!

anniche sa...

Gurimalla! Så flott det er blitt hos deg da!
Er jo rene oasen det der gitt:)
Heldig du , jeg ønsker meg veeeldig et drivhus jeg med...

Kos deg
Og den radioen var jo bare kanonkul

Trines Hus og Hage sa...

Fantastisk flott drivhus og inventar! Nydelig!!! Heldig er du! Har forresten nominert deg til en slags pris. Se bloggen min....

Hulda sa...

Flott drivhus du har! Virkelig artig den vannekanne-radioen. :) Flott plantebord også. :)

organic-lizzi sa...

Dette er jo bare sånn man kan drømme om.. Du skulle ha sett mitt drvhus,og rundt det. Dekker meg bak "chic and shabby"thi-hi.. Super dag til deg..

Lykkelene sa...

Såå flott drivhus!
Det skulle eg gjerne hatt...

Landliv sa...

Så bra dette blir! Og så har du Alice of Vincennes... betyr dette at du er pellis-dame du også eller? :nysgjerrig: Nydelig er den iallefall. Står på ønskelisten min ;-)

Elisabeth sa...

Så vakkert drivhus, liker så godt toppen på de. Minner om gammel engelsk stil :)
Skjønner at dette er en blogg jeg vil følge med på videre, hageintressert og pellisglad,ja da er det gjort!

Den radioen, kamuflert som vannkanne var utrolig morsom, noe å settte på egen ønskeliste :)

daria sa...

så utrolig flott hage du har,jeg fant deg via hagegal.no,det er jeg som maser litt om lavendel inne der,går det fint om jeg linker deg til bloggen min?

mvh daria

Rosépikene sa...

Så nydelig drivhus. Et slikt et kunne jeg tenkt meg :-) Fine blomster også.

elin1976 sa...

Det beste er nok å legge ballen død. Men jeg har ikke bytta blogg fordi jeg leste hva Linda skrev.
Jeg ville bare ikke at alt infoen om meg og min familie skulle komme på av veie, siden vi ikke er alene her inne. he he. Klem:O)

Anonymous sa...

nyyyyydelig plantebord! Hvor har du kjøpt det? Hilsen meg

Pulsatilla sa...

Plantebordet er fra egen butikk - www.igroshage.no - Jeg er kjempefornøyd med mitt, det har innfelt bakke i sink man kan ha jord i når man planter. Supersmart!

Anonymous sa...

Takk for svaret.Jeg så det i butikken din etter jeg hadde spurt.Men takk alikevel! Har veldig lyst på et slikt bord, men kanskje jeg venter til våren igjen...Jeg får se! Det er i allefall det fineste jeg har sett til nå!
Hilsen Heidi