27 august, 2007
Rips!
I helgen har jeg vært og hentet rips- og solbærsaft på bærpresseriet (www.afb.no) - det smaker ekstra godt når det er helt fersk saft. Og sånn symbolsk sett saft laget av egne bær. Tidligere i sommer plukket vi bær i hagen og leverte inn. Dessverre ser det ut til å bli en dårlig eplehøst hos oss, så eplesaft blir det nok ikke så mye av i år. Jeg synes det er deilig å handle saft fra bærpresseriet, den inneholder nesten ikke konserveringsmidler og er det sunneste man kan få (når man først ikke vil drikke vann).
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
4 kommentarer:
Ja. Da er dere sikret saft utover høsten og vinteren da. :)
Med bær fra egen hage. Superdupert.
Tipper at den smaker ekstra godt da. :)
Kjekt at du er tilbake med ett innlegg forresten. :)
Ønker deg ei fortsatt fin fin uke.
Klem - Ida.
Dette er den beste saften som finnes. Jeg har noen ripsbusker som en da står i svigermors hage vel å merke. (vi måtte bare komme å hente dem men T.T.T) Iallefall disse er nå høstet inn og ligger i frysen. Ikke nok til å lage saft av men da tyr jeg til Hervik sin saft. Hjemmelaget rips saft innante fra Rogaland( har jeg beveget meg over grensen? tror det er i Rogaland) Har ikke sett så nøye på skiltet når vi kjører för å hamstre) Å da hamstrer vi. I kassevis. I hver kasse er det masse saft eller man kan blande. Alt kommer i halvliters kartonger. Kjøper lett 2-3 kasser bare for å ha sånn på lur nede i kjelleren. Nå har det seg slik at vi i denne lille familien er veldig glad i både saften og syltet så det varer ikke så lenge, så da må vi avgårde igjen. Uansett. Riskremen i julen blir aldri den samme igjen hvis jeg ikke får Hervik
ripssaft saus på den. Ha en fin dag:O)
Det ser deilig ut! Namnam..
Åhhh heldiggris fikk heller ikke i år plukket av noe bær ikke en gang rips til dessert. Så hadde jeg håpet på eplene men ved nærmere ettersyn har vi ca 10 epler i hagen...
Tror jeg får ta turen til Askim å kjøpe saft uten å ha levert går jo det også og jeg har mengder av tom flasker
Ha en flott arbeidsuke.
Legg inn en kommentar