14 september, 2007

Fine hagehansker!
Jeg har lenge vært på jakt etter noen fine hansker til hagearbeidet. Riktignok ender jeg som oftest opp med godt meg jord under neglene uansett, men jeg tror altså at med de riktige hanskene hadde det vært lettere å beholde dem på. Nåhar jeg funnetto alternativer verdt å prøve ut - for hver sine anledninger.

For beskjæring av stikkete rosebusker velger jeg meg disse lekre engelske hanskene i lin og lær. Fra Bradleys, et lite garveri i Shropshire.

Og for graving og planting og luking, vil jeg ha Foxgloves - slike hansker som sitter som støpt må vel være det nærmeste man kommer å være hanskeløs samtidig som man beskytter hendene mot den verste skitten og brennesle.

Nå reiser jeg snart av sted på hagemesse for å se etter nye produkter til hagebutikken - kanskje er jeg heldig å finner flere fine hansker der. Blant 1500 utstillere bør det jo være muligheter. :-)

4 kommentarer:

Rosépikene sa...

Disse hagehanskene var fine. Jeg savner noen av god kvalitet. Håper du finner flere fine og deler med oss på bloggen. God helg.

Ida sa...

Stilig! :)
Pynter opp i hagearbeidet disse.
Og med fargerike støvler til,
så blir det topp. ;)

Petunia sa...

Disse hanskene var nå alt for fin å jobbe i?

Elisabeth sa...

Så stilige hagehansker.
Det er igrunne halve jobben det å ha riktig utstyr når man skal jobbe litt i haven. Også er det jo greit å skåne huden litt innimellom. Jord tørker jo huden fryktelig ut *erfaring*

Kjempefine løk også, flere som har drevet med slike syssler den siste tiden ;)