23 september, 2007

Laura Ashley GardenEn av mine favoritt-interiørbutikker tar nå tatt steget ut i hagen! Laura Ashley har utviklet en egen Garden-serie som er helt nylansert. Det var mange vakre produkter, både møbler og ikke minst det lekre tilbehøret som jeg er så svak for. Hva med Laura Ashley Støvler og hansker? For fint å jobbe i, kanskje? Man får vel hvertfall la være å grave i jorda med slike vakre hansker. Men støvler kan man jo alltids spyle av. Kanskje hanskene er mest for de som har en gartner til å gjøre grovarbeidet, og bare tar inn snittblomstene selv. :-) Og for den riktige Laura Ashley stilen i hagen - kan man nå også få Laura Ashley FRØ - så kan man så og dyrke de blomstene de vakre tekstilene er fulle av i sin egen hage.

edit: da klarte jeg å få på plass bildene :-)

14 kommentarer:

Ida sa...

Spennende!
Mange sorter her ja.
De blå erteblomstrene må jeg ha.... ;)
God uke til deg.

elin1976 sa...

Høses så spennende ut. Må innom for en titt. Klem fra Elin:O)

Anita sa...

De støvlene var bare kjempefine!!
Håper de dukker opp i din butikk?

Elins Altmuligblogg sa...

Så fine støvler og hansker :o)
En herlig hageblogg du har, og så koselig å besøke.

Hem och Lycka sa...

Men vad kul, det har jag fullständigt missat! Jättefina stövlar..

Hilde sa...

Næmmen Puls - jeg visste ikke at du blogget, jeg. Før nå. Så koselig å lese om deg og hagen din og jentene - så store de har blitt. Laura Ashley-støvler i rotehagen min ville vært like malplassert som pumps på fyllinga - men hvis jeg fortsetter å la meg inspirere av deg kan jeg kanskje få en representabel flekk jeg også ;-)

Klem fra Hilde/Dana

Landliv sa...

Oj! Det visste jeg ikke - at Laura har tatt steget ut i blomstene bokstavelig talt! Støvlene måtte jeg nok vært litt modigere for å brukt tror jeg, men det gjorde seg godt på bilde iallefall. Skal kikke innom Laura Ashley sin høst-kolleksjon nå tenkte jeg! Ha en fin dag!

Olstad sa...

Slike hansker kunne vært noe å hatt. Synes de var så vakre. Men jeg er nok mer glad i hagetilbehøret enn hagearbeid. Jeg kunne tenke meg en vakker hage som kom "rekanes på ei fjøl" som de sier her på bygda

Mia sa...

Oi, har Laura Ashley begynt med hage også...? De hermer kanskje etter Ralph Lauren, som lanserte hagerelaterte produkter i våres... Vakkert var dette ihvertfall. Jeg hadde nok hatt bruk for nye støvler, og disse ville jo virkelig kvikket opp miljøet i fjøset...

Emmeline sa...

Ja den som kunne plantet seg en Laura Ashley hage med Laura Asley frø. Gått omkring i de støvlene og kanskje en Laura Ashley kjole, en kurv på armen og hørt biene summe mens man var lykkelig???
Hadde vært herlig. Deilig å drømme seg vekk et øyeblikk her hos deg, selv om vinteren er på vei! Ønsker deg en deilig helg, kjekt å komme innom igjen;)

Guldkant På Livet sa...

Hej, ett tag sen jag kikade in här nu, så mycket avckert du visar, vilka vackra stövlar och så många fina arbetshandskar! Ha en forsatt skön höst! Mari.

Rosépikene sa...

Jeg elsker Laura Ashley. Da jeg var 19 år og bodde i Oxford ett semester mått jeg alltid innom Laura Ashley butikken i helgene - bare kikket og koste meg. God helg!

Hilde S. sa...

Så fine støvlar og hagehanskar. Dei skulle eg jammen hatt til i morgen når eg skal ut og spa ned plantene og løkane eg kjøpte i dag:o)

daria sa...

så gøy,det blir nok riktig hyggelig til våren