23 oktober, 2007

Vakker høstdag


I morges var det et så vakkert lys i hagen. Slike klare høstdager er noe av det fineste jeg vet! Nå har det imidlertid skyet over igjen. Her er en liten titt fra morgenens vakre stemning, og en liten påminnelse om at det er på tide å tenke på småfuglene. Håper alle får en flott uke!

8 kommentarer:

Olstad sa...

Måtte solen snart komme, hos oss har det vært så grått så grått noen dager. Så flott bilde.

Anita sa...

Viktig og ikke minst hyggelig å tenke på småfuglene! Vi trenger et nytt fuglematings system i år, det gamle brette har gått ut på datoen!
kanskje det finnes i din butikk!

Klem Anita

Anne sa...

Takker for påminnelsen men her i huset fylles det på med solsikkefrø hver eneste dag. Har i tillegg 2 små ekorn som jeg tidvis forer jeg da.

Bildet som du har tatt virket nesten helt uvirkelig med det vakre lyset. nesten som et postkort :-) Takk for titten.

Ida sa...

Nydelig lys og ett fint bilde.
En god påminnelse også.
Fortsatt god uke til deg. :)

Hilde S. sa...

Nydeleg lys i biletet ditt. Småfuglane må me tenke på nå når det går mot vinteren, men er litt redd for at Rasmus pusen vil ta dei.
Her har det vore nydeleg haustvèr dei siste dagane, herleg:o)

Trines Hus og Hage sa...

Å, dette var bare nydelig! Det er jammen vakkert om høsten. Har en forkjærlighet for vår og sommer, men høsten kan være helt utrolig nydelig! Ha gode dager videre. Trine

Milly sa...

Så nydelig og harmonisk. Jeg likte utrolig godt bilden i det forrige innlegget ditt også, kastanjer er vakkert! Så nå vet jeg hva jeg skal jakte på til helgen.

Hem och Lycka sa...

Å vad vackert.. kram!