18 januar, 2008

God helg!

I går var det endelig en deilig solskinnsdag og jeg fikk tatt litt bilder både inne og ute. Jeg lovet dere bilder av juleblomstene mine som fungerer like godt som vinterblomster, og her er de!

Jeg laget meg en gruppe litt mer i min egen smak enn den tradisjonelle man gjerne får før jul, dere vet den med julestjerner med gull og glitterstæsj på? I stedet tok jeg et stort fat jeg hadde stående, og proppet det fullt av hvite amaryllis, hvite narcisser, hvite svibler og selvfølgelig julerosene som tidligere er omtalt. Narcissene blomstret ganske raskt av, men da ble de avløst av amaryllisblomstringen, så det fungerte som en god kombinasjon. Dekket det hele med mose og la litt sink-kurver og små sinkfugler i bunnen. Riktig fornøyd ble jeg.

Når de siste amaryllisene og sviblene gir seg, har jeg tenkt å la julerosene få nytt liv i en vinterdekorasjon på utetrappen - og når frosten går (i den grad det er frost i år...) skal de få en lun plass i bedet, så får vi se om de trives hos meg og kommer tilbake neste vår.

God helg alle sammen!

10 kommentarer:

elin1976 sa...

God helg til deg også. For en lekker gruppe. Veldig flott med hvitt. Liker det så godt.
Nå fikk jeg jammen vårstemning.
Ha en fin dag:O)

Anita sa...

Lekre blomster!! Og den boksen og "kurvene" i vinduet var kjempefine!!
Ha en flott helg!

Albertines verden sa...

God helg, der borte ved grensa! ;0)

Olstad sa...

God helg

Så mye hyggelig du har blogget den siste tiden da. Blomstene var flotte. Så hyggelig og så fint det har blitt på bloggen med ny look.

Her nytes en lampefri kveld. Det er lenge siden sist.

Snakkes gleder meg til fredag når vi skal på messe.

Anne-Berit sa...

Nydelig sammensatt dekorasjon,så smart å gjøre det sånn,og så at den er like aktuell etter jul,stilig.Ønsker deg ei fin helg:o)

Huset i Hagen sa...

God helg til deg også! Så vakre blomsterbilder du viser. Jeg synes sånn julerose er såå vakker. :0) Og så den fine butikken din da!!! Jeg blir jo helt våryr av å besøke den. :0)

Dans på roser sa...

Nydelig!
Kjempelekkert valg av blomster/løk. Mmmmm....

Garden Angel sa...

Takk for besøket på bloggen min!
Kjempekoselig;)
Mannen min kunne nok tenkt seg en kjørbar gressklipper han også..men hagen vår er absolutt ikke så stor at vi trenger det..Så da blir det nok til at mor klipper gresset stort sett, og det er faktisk greit det..
Lekkert med hvite blomster!
Herlig dekorasjon;)
Og sånn like over midnatt her nå, så slår vi bare fast at Lavendel dufter NYDELIG!!! Samme hva menna sier;) He he
God natt og sov godt!

Garden Angel sa...

Glemte å si at jeg tok vesketesten og endte opp som "sliten Bayswater från Mulberry" jeg også! Hørtes fryktelig oppmuntrende ut..hi hi
Var litt koseligere ord i underteksten da;)
Natta!

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Aha, så det er deg altså!.- lurte litt på om innehaveren av Gros hage blogget! Takk for så koselig besøk hos meg, er stor fan av butikken din , du er virkelig flink til å ta inn de rette tingene,ser du nå har fått inn fuglekran,søkte hele Europa rundt for 5-6 år siden etter en slik, men fant tilslutt en nettbutikk i USA som sendte den til meg, tok noen måneer før jeg fikk den, for den ble sendt i en slik container som fylles med små pakker, smådeler til motorsykler osv, tar en stund før en slik blir fylt opp!:o))) Ikke lett å være hageeier med engelsk-romantiske drømmer når det eneste hageslangeopphenget som eksisterer er knallorange og passer best bak en garasje, fniis.Er ikke få hagegjenstander jeg har bragt med meg fra diverse utenlandsturer! Derfor er jeg så glad på vegne av meg selv og andre at butikken din finnes, så har alle i landet en mulighet til å skaffe seg vakre og praktiske ting til hagen!
Hilsen fra Lisbeth som gleder seg til våren og hagesysler!