12 juli, 2008

På landet...

Utsikten fra mitt kontorvindu i går ettermiddag :-) Bambis mor på vei gjennom hagen, mellom drivhuset og staudebedet. Vi tror Bambi selv ligger skjult i åkeren like i nærheten.

Rådyr skal være en plage i hager, har jeg hørt. Hos oss har vi så langt hatt snille rådyr og masse nedfallsfrukt, så det har ikke gått så hardt ut over hagen forøvrig.

7 kommentarer:

Marita sa...

Flott skue! En gammel nabo av meg matet rådyr litt på utsiden av hagen sin med andre godbiter enn det som vokste i hagen hans. På den måten holdt han hagen uspist av disse firbente. Vet ikke om det hjelper overalt da, men kanskje verdt et forsøk der man er ille plaget av rådyrbeiting.

Garden Angel sa...

Ååå så koselig da!
Så lenge de ikke ødelegger beddene...
Award til deg på bloggen min!
Håper du har en fin sommer!
Klem fra meg(",)

hvorfor ikke... sa...

Kult at du tenkte på...og rakk og ta bilde.

Har endel rådyr i hagen vi også, på høsten og vinteren, mye nedfallsepler, det liker de.
Jeg har forsåvidt ikke så mye blomster de kunne ødlegge, så vi syntes bare det er veldig trivelig!

Smil Torunn

Koselig koselig sa...

Å så koselig!! Vet du jeg blir alltid så innmari glad når jeg ser Bambier, elger, rev eller andre ville dyr :) Det er så koooooselig!!! Vi er heldigvis heller ikke plaget med bambi i hagen vår, men jeg husker i amerika fikk man kjøpt ting og tang man skulle strø ut i bedene... hm håper ikke de var gift :(

mali-mo sa...

For et herlig bilde av selveste Bambi! Hos oss har hjorten vært og spist opp alle eplekartene, ikke e eneste en igjen på det flotte nye Prinsepletreet...må nok til med eplbeskyttelse neste år...


Så flott inngangspartiet ditt kommer til å bli! Kjekt å se at også andre en medlemm av TTT klubben, selv om jeg må nok si at jeg syns nå du får det unna da.. Mitt inngangsparti har druknet i alle andre prosjekter og er (igjen) skjøvet frem i tid. Hos oss er det fokus på annekset, fra og med imorgen ;)

Tisen takk for koselig kommentar inne hos meg. Den store trekningen (heheh) blir en av dagene, så det er bare å holde fingrene krysset heheeh ;)

Håper du har en flott sommer!

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Åhh for et vakkert syn. Varm om hjertet. Hva hadde verden vært uten nydelige dyr, en rose eller to hadde jeg nok ofret, om det ble for ille hadde jeg nok matet de litt utforbi hagen ja. ;o) Har skjærer, pinnsvin og skogsduer jeg da i min hage hehe. Tror du ikke skjærene har begynt å trippe inn på stuegulvet, deretter inn på kjøkkenet for å stjele hunden sin mat, forbaskedes...mye vasking skal jeg love deg. Nå henger der en stygg morgenkåpe som fugleskremsel i altandøren, ser nå ut til å hjelpe ;o)
Klem

Anita sa...

Koselig med rådyr da!!! Selv om de spiser mer enn nødviengdig her!! Dvs i år har jeg foreløpig ikke sett noen!!!! Kos deg videre i sommeren!