11 september, 2008

Lekestuedrømmer...

Vi holder på innvendig i lekestua innimellom slagene her hjemme. Jeg har hatt en del fantasier og ønsker som jeg har måttet la fare. Lets face it, det er ikke for meg vi bygger denne lekestuen, selv om jeg ser den for meg som mors tegnestue noen år frem i tid (frem til den blir barnebarnas lekestue.) Gjett om jeg ble i fyr og flamme da jeg fant ut at Jane Churchill har laget verdens nydeligste tapet med Flower fairies på? Dessverre var ikke de små snuppene like begeistret, og mannen i huset var slett ikke fornøyd meg leveringstiden på tapeter når tapetlagerne i England har ferie, så det ble heller en småblomstret lagervare fra maxbo. Men sann mine ord, når barna om forhåpentlig mange år flytter ut, skal det flower fairies opp på veggen! Andre alternativer som har blitt forkastet er dette kule retro lekekjøkkenet. Det blir vel litt i overkant å bestille fra USA, lekestuen er allerede dyr nok... Og egentlig tror jeg vi får det vel så bra med enklere løsninger. Men det er jo lov å la seg inspirere!

Gardinstoff fra Stoff & Stil skal det nok bli, Roberts radio står på mors ønskeliste til jul...
Fra Hagen på landet

Egen collage med:
Lekekjøkken, koppestell og benk fra Pottery Barn
Rutete stoff fra Stoff og Stil
Flower fairies Tapter fra Jane Churchill
Mikser fra KidKraft
Radio med Cath Kidston-mønster fra Roberts Radio

13 kommentarer:

Gamlå sa...

Heisann og takker så masse for koselig kommentar i bloggen min:)) WoW for en flott lekestue dere skal få dere, den er STOR, og jeg kan godt forstå at du vil ha den selv engang!!!
Flott blogg har du også så her har jeg veldig lyst å komme tilbake på besøk.
Hilsen Gamlå

TurboLotte sa...

Jaaa, lekestue er drømmen her også..min velogmerke...
Huffameg, nå klikker jeg meg inn på nettbutikklenkene dine..

Bak en Sky sa...

Dette blir en drøm av en lekestue!!!Jeg vil flytte inn!!!;)

Nina i Paradiset sa...

For en fantastisk dukkestue det ville ha blitt med tingene fra collagen!
Mmmm...!
Vi skal forresten hente dukkestuen vår i Orkdalen i helga. Jeg gleder meg til å få den nedover, og to små gleder seg så absolutt ikke mindre! :)

Albertines verden sa...

Hei. Så knallfine de høybed kassene dine var. Og så spennende at de får vakker patina etterhvert. Lekestua vår er på 13 m2, din slår dette ser jeg. Så fine vinduer dere har satt inn. Blir fint arbeidsrom for mor senere, kan jo også brukes som ett gjesteaneks. Jeg har også litt gammeldags kjøkken, så innredningen ser helt klart finest ut med penselstrøkene inntakt. Ble ferdig sent i går kveld, og jeg ble veldig fornøyd. Det er ikke pent når kvister og tre"tegninger" synes igjennom. Onsdag var jeg og kjøpte fliser til grua, bak komfyren. Gleder meg til alt er ferdig. Fredagskvelden skal brukes til å få ryddet, vasket og satt ting på plass. Kaoset er komplett for øyeblikket, og angsten er stor for at det skal komme uanmeldt besøk. Så når far kommer hjem fra rypejakt på søndag, er målet ett strøkent hus! I hvertfall nesten. ;0) En superfin helg til deg!

Anne på Moseplassen sa...

nydelig tapet da, men så ergelig at barna ikke er mer sammarbeisvillige hihi

Anka sa...

Hmmm.... kan svært lite om hage og kunne godt trenge noen tips når jeg skal opparbeide hagen. Kommer tilbake med jevne mellomrom ja:)
God Søndag.

Hilde S. sa...

Hei hei.

Eg skulle gjerne hatt ei slik leikestove, men nå er ongane så store at berre minsten på snart 15 bur heime. Trur ikkje ho er så interessert i ny leikestove,hehe.
Men din vert heilt sikkert flott, og så får me håpe at alle vert einige om tapet og innreiing:)
Ha ein fin søndag.

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Ha ha, ja sånn er det, mors ønsker er ikke alltid forenelig med virkeligheten.
Elsker radioen fra cath... akk så fiiiin!
Ha en skjønn dag.
Klem

Ramme alvor sa...

Hei!
Veldig interessant blogg og flott nettbutikk. Glad jeg surfa innom deg!

R.A.

Anita sa...

Det kommer til å bli såååå bra! Mine er blitt litt for store nå til lekestue;0) men jeg kunne veldig tenkt meg ett "atelier" i en del av uthuset jeg da:o) *drømme*! Ha en strålende høstuke!

Ramme alvor sa...

Nå skal det seiast at mor mi har eige gartenri (eit lite og eksotisk eitt) men likavel so var det noko med hukommelsen der...hehe. ja, ja Ingrid Bergman er flott ho og blomstrar enno.

R.A.

Sanna sa...

Å for en alldeles nydelig liten collage med rosa godsaker til lekestuen. Det er mitt første møte med lekestuen deres, men jeg gleder meg allerde til fortsettelsen. Skal bli spennende å se hvordan det hele ender opp ;o) Flott blogg du har - hit kommer jeg nok tilbake. Takk for titten så langt ;o)PS - jeg også synes den tapeten med feene på var kjempe skjønn....sukk !