31 desember, 2008

Jul er ute...

Vi tyvstarter litt! Godt nytt år!!

Jula er bokstavelig talt på vei ut hos mange bloggere allerede, men jeg som starter så seint har det ikke travelt med å kaste den verken ut av huset eller tunet. Om ikke jula varer helt til påske, så holder vi på at 13. dag jul danses jula ut her på gården. Så her er det jul ute, jul inne enda en uke.Her er litt bilder fra romjulen ute hos oss - enkelt men stemningsfullt med juletre pyntet med epler og metallstjerner, lykter og et tre bare pyntet med lys. Rød sløyfe på juleneket, selvfølgelig!

Til slutt vil jeg takke dere som har fulgt meg i året som har gått, og jeg ønsker dere alle et riktig godt og spirende nytt år!

8 kommentarer:

Hulda sa...

Der er jeg helt enig med deg! Her hos oss blir det også jul fortsatt ei uke. :) Vi pynta ikke før 20.desember. Likte så godt juletreet du har på trappa, det var fint pynta, virkelig dekorativt. :) Godt nyttår!

Olstad sa...

Godt nytt år. Godt vi er flere i blogglandia som liker å ha litt jul etter nyttår altså. Her skal vi i allefall ha jul til 13 dagen skulle ikke forundre meg om det ble til 20 dagen er ikke så kjapp i avtrekkeren akkurat.

Nydelig juletre ved trappa.

lavendel mio sa...

Godt nyttår!!! Helt enig:) Jula varer 1-2 uker ut i januar her i huset.Ungene hadde vel satt seg på bakbeina hadde jeg begynt å rydde ut jula nå.Så masse styr med å pynte,så skal jula få vere framme litt til ja.
Koselig pynta med deg:)

Hem och Lycka sa...

Gör precis som du, den åker ut i trettonde hos oss.

Gott nytt år! kram

Grip dagen sa...

Til de fleste andre har jeg skrevet godt nytt år.
Men til deg får jeg føye til fortsatt god jul...

Litt rart å skrive det, men du får det som du vil - noen dager til...

Jeg var også slik før. Tviholdt både på tre og pynt!
Nå synes jeg det er godt å få inn våren heller. -Men så har jo jeg forberedt julen siden september i år da... Da har jeg lov å være lei nå!!!

Klem Marit

Anne på Moseplassen sa...

så nydelige julebilder da :)

Godt nytt år til deg, og takk for følget gjennom det gamle ;D

Linda sa...

Godt nyt ar! I love the Norwegian custom of putting sheaves of corn outside for the birds.

Ninni sa...

Så koselige julebilder du har tatt :) Nesten så jeg begynner å glede meg til neste jul. Det er alltid koselig å pynte til jul, men jeg synes det er like koselig å fjerne pynten og få igjen både stue og kjøkken som de egentlig er. Nærmeste helg til 13ende dag ryker alt her her.

Godt nytt år!