17 desember, 2008

Juleforberedelser - allerede?Hehe - jeg har begynt å tenke på hvordan årets juletre skal se ut. Og siden jeg ikke har budsjett for store nyanskaffelser, og samtidig er ganske tradisjonsbundet, blir det nok mye likt juletreet i fjor. Jentene og jeg har gått igjennom julepynt og sortert, så de har eget juletre med de glorete tingene, mens mitt blir med sølvkuler, røde hjertekurver (flettet av tapetrester), glassprismer og noen fine lysholdere fra Georg Jensen - og siden jeg har førjulsjobb i en butikk med de vakreste julekuler, kommer nok noen få å få lov til å bli med hjem også, noen sølvfugler vil jeg hvertfall ha!


Hvordan er det med juleflinkisene - har dere kasser sortert på farger og varierer treet fra år til år, eller er det som hos meg litt mer man tager hva man haver og hva man har gode minner med, og lar det som ikke passer helt i år bli liggende i kassen på vent?

2 kommentarer:

Anne på Moseplassen sa...

hehe, her er det andre året jeg har eget juletre, og jeg har enda ikke skaffet meg noe særlig julepynt. Ikke har jeg lyst til å kjøpe inn en masse heller, så jeg tror det blir de kulene vi har, og noen kongler med røde bånd, og litt glitter, og noen messingstjerner jeg har arvet (om jeg finner de da...).
Julepynt er ikke kjøpefryd for meg. Liker best å bygge opp over tid. Blir naturligvis finere om man bare kjøper i vei, men det blir ikke like trivlig synes jeg :D

Olstad sa...

Utorlig fin blomst. Skikkelig flott.