28 februar, 2008

Deilig er Jorden

I forrige innlegg fortalte jeg om den fine planten jeg kjøpte på den lokale blomsterbutikken.
(hvis noen kan gi meg et navn på den hadde det vært hyggelig - det som sto på lignet på petronella, men var visst ikke helt riktig - jeg finner den ikke når jeg googler det?)

I dag vil jeg gjerne vise dere noen bilder fra Deilig er Jorden, som er en blomsterbutikk litt utenom det vanlige man forventer å finne på et småsted. Dessverre er jeg klønete og hadde dårlig tid da jeg fotograferte, men håper bildene likevel taler for seg. Vel verdt et besøk om man har veien forbi. Blomsterbutikk med peis og levende duer (bak netting) er en opplevelse!

10 kommentarer:

Hanne sa...

Sukk...skulle ønske jeg var i Ørje av og til - da skulle jeg stoppet der :-)
Fikk pakke i posten fra deg i går - det var jammen kjapt levert! Synes papirpottemakeren er fiiin, laget mange små, søte potter allerede :-)

Anita sa...

Ser kjempflott ut! Fortsatt god uke til deg!

Garden Angel sa...

Ser ut som en kjempekoselig butikk, som man får vanskeligheter med å velge hva man skal ha. Hvis ikke man har en ekstra tykk lommebok og kan kjøpe alt man vil ha:))
Men hvor mange har det?
Koselig innlegg!
Ha en flott helg!
Klem fra meg(",)

mali-mo sa...

Hei! vet desverre ikke hva planten din heter, men søt var den jo! Kjempefin butikk det der så det ut til, ikke noe galt med bildene.God helg!

Hem och Lycka sa...

Älskar att strosa omkring i blombutiker och då gärna i sådana som är just lite utöver de vanliga. Vackra bilder! Kan tyvärr inte hjälpa dig med blomnamnet dock. kram!

Koselig koselig sa...

Åh så koselig butikk...

mali-mo sa...

Takk for hyggelig kommentar i bloggen min, men....oioioi. Der ga du meg litt bakoversveis. Det gikk akkurat opp for meg at denne niesen jeg syr til nå har 3 yngre søstre og en babysøster/bror på vei så der kan det faktisk bli snakk om 4 bringeduker/belter til. Hmmm. Hvorfor slo ikke den tanken meg før jeg så velvillig foreslo å sy? Sitter nå og svetter over ulltråden og måtte bare ha en liten bloggepause. Men arbeidet venter.. ;)

Ha en fin kveld (og lykke til med syingen...)

Hulda sa...

Det var virkelig litt av en butikk, helt etter min smak. :)

BROCANTE sa...

Ja denne butikken så flott ut - sikkert verdt en titt innom. Koselig hageblogg du har - hyggelig med det som er utenfor husets fire vegger også

Albertines verden sa...

Hei. Jeg hadde håpet jeg skulle få tatt meg en tur til Ørje før påske, hørtes så spennende ut at du har åpen butikk da. Og så skulle jeg jo også ha vært i "deilig er jorden", må jo sjekke peisen deres. Men nå ser det ikke ut som jeg rekker det allikevel. Men den som lever får se. Uansett ønskes du en superfin påskeuke!