06 mai, 2007

Oppgradering av inngangen
I går tok jeg en sjau og ryddet kjøkkeninngangen. Der har det vært rotete lenge! Har fått på plass et lekkert støvlestativ som jeg egentlig tenkte å ha i nettbutikken - men så er det så skrekkelig tungt at jeg vet ikke om jeg orker tanken på å sjaue det til posten. Kanskje når jeg omsetter såpass at posten kommer til meg ;-) Synes det ble fint ved inngangen vår, hvertfall. Nå om sommeren er det greit å ha støvlene hengende ute, men når det kommer kalde høstdager så må nok støvlene inn og tørke på varmekabler i gangen igjen. Hylle til hageredskapene hadde det også! Prøver også å legge en ny dørmatte nedenfor trappa, for å redusere mengden grus og sand som blir med inn når de små (og den store) sølefransene mine kommer inn fra sandkasse og søledammer. Lurt med en slik hullete støpejernsrist, så får man skrapet av det meste før man går opp trappa.

Ellers har våren virkelig kommet, og et sikkert tegn på det er nye kattunger på plass - skal se om pusemor vil vise dem fram for fotografen en av dagene. Tulipanene blomstrer også, jeg kjøpte noen pakker i fjor høst og for en gangs skyld fikk jeg dem i jorda til riktig tid. Nå betaler det seg!

8 kommentarer:

Olstad sa...

Så fint det ble med det superfine støvlestativet hos deg:-)

Ellers har jeg en liten forespørsel når det er tid for å sette løker til høsten kan ikke du da sånn helt tilfeldig ringe og si nå setter jeg løker for det er flott om våren. Nydelig tulipaner.

Milly sa...

Det var et lekkert støvlestativ, og praktisk, ikke minst! Inngangspartiet ditt ser så hyggelig ut.
Det var en nydelig tulipan, skjønn farve!

Guldkant På Livet sa...

Å herregud, vilken vacker ingång du har!! Så inbjudande och välkomnade!! Mari.

Gunhild sa...

Så koselig kjøkkeninngang!!

Hulda sa...

Så flott det ble på trappa di. :) Fin støvleholder.

Hilde S. sa...

Så tøft støvlestativ.
Tulipanane var heilt nydelege.
Kan eg spørje kva dei heiter?

Pulsatilla sa...

Hyggelig med tilbakemeldinger!
Olstad: Skal slå på tråden, jeg "nå står jeg her med løkplanteren min..." ;-) - forøvrig på høy tid å sette blomsterløk for sensommerblomstring, skal du ha gladioler i år?

Hilde S: Tulipanene heter Annelinde hvis jeg ikke har rotet i notatene mine, kjøpte dem fra isabella smith i fjor (det var visst rett før hun fant ut at hun ikke kunne sende tulipanløk til norge...)

Guldkant På Livet sa...

Ja, ta fram din Blomsterfé och fota henne du!!! Mari.