19 november, 2007

Litt stemning i heimen
Det er ikke all verdens fart i hagen om dagen, selv for meg. I kveld har jeg tent stearinlys, kost meg foran peisen med en kopp te og et par pepperkaker, sett inn i flammene og bare latt tankene vandre. På peishylla sitter to rosa Tildaer som egentlig skal flytte inn på småprinsessenes rom. Jeg synes de er så fine at jeg vil helst ha dem selv - takk til Elin i Veslestua! Jeg har handlet noe annet som skal opp på peishylla også, men det får bli neste innlegg.

9 kommentarer:

elin1976 sa...

Ha ha ha ha ha se der ja der var de. Håper prinsessene blir fornøyde med dem......hvis de i det hele tatt får dem og ikke mor selv vil ha dem.
Søte er de iallefall. Skal lage slike selv til prinsessa mi. Ha en fin dag. Klem fra Elin:O)

Ida sa...

God stemning der hos deg.
Det er godt å kunne sette seg ned og kose seg inne nå, på denne årstiden ja.
Litt fri fra hagestell osv.
Skjønn engel. Og de telysestakene er flotte! :)
Herlige Tildaer fra Elin også. Sjarmerende damer det.
God onsdag til deg.

Anita sa...

Passet veldig godt på peishylla da;o)) Høres ut som du har hatt en god stund!!!

Klem Anita

Milly sa...

Koselige bilder, fredelig og stemningsfullt. Søte Tilda'er, de dukker opp både på den ene og andre bloggen for tiden og er så herlige i alle varianter.
Likte så godt det fuglehuset du viste. Sedum-tak ja, det var noe nytt. Sedum er kjempeflotte syns jeg, så spennende å bruke det i stedet for torv. Kjemp videre for det!

Emmeline sa...

Sååå koselige bilder du viser. Jeg tror ikke jeg har lagt igjen melding på det skjønne fuglehuset ditt under, men det er bare supersøtt!
Tildaene dine er veldig veldig fine. De passer perfekt til å sitte på denne måten på hyllen, supersøte var de! Jeg har tatt fri fra hagen for lenge siden, det er liksom stille der nå--men vips så er våren her... Bra vi kan nyyte vinter og mørketid først. Ser du koser deg med tente lys du også, det er perfekt!!!
Ha en fin kveld:)

Hilde S. sa...

Så søte Tilda`er du har kjøpt til jentene dine:o)
Telyktene dine var veldig fine. Er dei av keramikk, mon tru?
Kos deg i førjulstida:o)

elin1976 sa...

Måtte bare innom for å ønske deg en fin lørdag og 1 desember. Masse klemmer fra Elin:O)

Albertines verden sa...

Hei. Skulle bare finne adressa til hjemmesida di, for å linke noe på min blogg, og så oppdager jeg jo at du også blogger. Måtte da bare innom for å si at jeg ble så fornøyd med konglene til å henge julestrømpa på peisen. som jeg bestilte forrige uke. Rask levering var det også. Ønsker deg en god helg.

Lisbeth sa...

Jeg elsker bare de konglene fra gros hage, men får nyte de her på bloggen din, har så mange lykter at får bremse...., ihvertfall litt, nydelig blogg du har!
mhv Lisbeth