26 november, 2008

Advent - Deilig er Jorden!

Til helgen er det allerede første advent! Fra fredag 28. er I Gros Hage å finne hver fredag og lørdag frem til jul i blomsterbutikken Deilig er jorden i Ørje sentrum - mye lettere å finne frem til en lagerbutikken "hjemme på gården"!

Det bør være lett å finne om du har veiene forbi Ørje (f.eks på vei til julehandel i Sverige?), for Ørje sentrum er stort sett bare en gate. Kart finner du her om du likevel skulle være i tvil.
Vis større kart
Deilig er jorden er mer enn en blomsterbutikk - du finner også et utsøkt utvalg av interiør -og dekorprodukter og de skjønneste tekstiler. De nydeligste håndmalte julekuler bugner i vindu og på vegger sammen med flotte kranser for adventstiden og julen. I julemåneden er det vakkert julepyntet ute og inne, det er fyr på peisen og en plass å sette seg ned og hvile og å få noe varmt i koppen.

Jeg kommer til å være tilstede fredager og lørdager, men butikken er selvfølgelig åpen hele uken, og et utvalg av våre mest populære produkter kommer til å være der også ellers i uken, om det skulle passe bedre å titte innom da. Er det noen spesielle av våre varer du har lyst til å se nærmere på, så ring meg eller send en mail før du kommer, så skal jeg sørge for at det er på plass - vi har ikke mulighet til å vise hele vareutvalget vårt der!

Lørdag 29. november er det julegateåpning i Ørje og butikken har ekstra lange åpningstider!

Velkommen til jul på Ørje!

0 kommentarer: