11 november, 2008

Sjenert kjøttmeis


Sånn på tampen ville jeg også være med på Frøken Fugl- konkurransen. Men med et kamera som zoomen streiker på var det neimen ikke lett! Så jeg deltar med et bilde fra tidligere, selv om fuglen heller ikke der ville smile til kamera - frøken sjenert får vi kalle henne! Frøken sjenert er ikke like sjenert lenger, der hun sammen med alle sine kjøttmeisvenner frekventerer vindus-fuglebrettet mitt. De banker på ruta når det er slutt på maten, og skvetter ikke så mye selv om jeg beveger meg innenfor glaset.

God kveld!

Begge fuglematerene kommer fra min lille shop - for de som måtte lure!

7 kommentarer:

Anne på Moseplassen sa...

jøss, det var ett litt spess fuglebrett! Artig :)

Flott at du er med i konkurransen da :D

Ramme alvor sa...

Flotte bileter :) Du eg hadde så lyst på kransehaldarane dine, men når eg vil bestille så får eg melding om at dei ikkje fins på lager. Får du fleire inn av desse før jul?

Britt

Ramme alvor sa...

Ja veldig interssert :)

Anne på Moseplassen sa...

la ikke merke til det om at fuglemateren var fra gros hage før nå jeg. Den skal jeg jammen sjekke ut :)

Trines Hus og Hage sa...

Hei!
Så hyggelig med småfugl på fuglebrettet!
Kikket nedover og fikk lyst til å dra til London og ble litt nysgjerrig på bordet ditt. Men det får vi kanskje se sånn etterhvert?
Ha ei fin helg når den snart kommer.
Klem fra Trine

Kristian Severin Skeie sa...

Av en eller annen årsak havnet jeg innom bloggen din i kveld. det var ganske trivelig, forresten. Men den vindusmate-greia: Kræsjer ikke fuglene med vinduet hele tiden da ? - Jeg synes den ser litt skummel ut. Jeg kjenner forøvrig en gammel dame som har matet fuglene i hagen sin HVER ENESTE DAG - siden 1948... Altså i SEKSTI år............. - Helt utrolig. Men hennes fuglemateplass er litt ute på hagetunet. Hun løper frem og tilbake der med små poser med solsikkefrø - dagen lang. Ikke rart hun fortsatt er sprek, i en alder av 94 år.

hvorfor ikke... sa...

Syntes fuglebrettet med "bed and breakfast" var morsomt og koselig.
Tror jeg må ta en tur i Gros hage, virker som det er veldig mye fint der.
God helg ønskes;)
Torunn