25 mars, 2007

En titt inn i mitt kjøkken...

OK, dette skulle jo være en hageblogg, men så skjer det så lite med hagen min om dagen - både live og inni hodet mitt er det stille. Jeg tegner litt på andres hager, og etter hvert skal jeg skrive litt om det, men jeg trenger litt mer overskudd først.

Når jeg vandrer omkring i bloggverden er det jo mye interiør jeg stopper opp ved. Det er så mange som er så veldig flinke og har det så fint! I helgen har jeg hatt hovedopprydning på kjøkkenet og skrelt av lag på lag med barnetegninger, grelle plastleker som ligger på vent for reparasjon og papirer, papirer, papirer. Og det som åpenbarte seg var et kjøkken jeg egentlig er ganske glad i - funksjonelt og i mine øyne vakkert. Så nå skal dere få en liten titt inn i mitt kjøkken - før påskepynten fra barnehagen og generelt rot igjen tar overhånd ;-)


en titt inn i kjøkkenskapet - Ostindia er mitt absolutte favorittservise!


Denne vakre bollen vet jeg ingenting om - den er arvegods som fulgte huset vårt da vi tok over. Vakker er den uansett om det er skrap eller skatt!


Vi kan se benken igjen! ;-)


Og her et lite oversiktsbilde.
Kjøkkenet vårt er bygget av en lokal snekker og malt i en hvitfarge med ganske mye gult i - hvit narciss. - litt kremfløte-hvit! Veggene er tradisjonsrike lys blå - det hører hjemme på et gårdskjøkken, synes jeg. Litt torden og grått blandet i den - tror fargen het Skagen om ikke jeg husker feil.

11 kommentarer:

Mia sa...

Åh, for et nydlig kjøkken du har! Så herlig med den blåfargen på veggen og det hvite til. Ostidia-serviset er også flott - en klassikker.

Måtte le av kommentaren din i bloggen min ang. gårdsidyll og sauer kontra gris... Det er jo koselig med sau, og selv om det lukter litt, så synes jeg at det lukter godt da... Idag kom forresten det første lammet til verden her hos oss...

Mona sa...

Åhh for et koselig kjøkken dere har ! Kjempefin innredning,-og ordentlig gårdsfarve på veggene :) Den bollen var spesiell,veldig fin !!! Ha en fin uke !

Milly sa...

Flotte bilder med herige motiver!
Kjente meg godt igjen i det med å finne igjen kjøkkenet sitt etter en opprydning - det må nesten rene utgravningen til innimellom...

Lekre kjøkkenfarver, det skapet var virkelig flott!

Guldkant På Livet sa...

Dra på trissor så snyggt!!!! Vilken skåp, hur snygg som helst!! Är den ny eller gammal? Urläcker och så fina saker i den , den gamla skålan var jättefin likaså den vita hönan!!Jätetfin gråblå vägg ni hade målat i! Mari.

Hilde S. sa...

For eit koseleg kjøkken du har. Den innredningen var heilt nydeleg.
Heldige du:)

Hemma på Landet sa...

Verkligen fina saker. Kram Stina

Pulsatilla sa...

Så hyggelig at flere liker kjøkkenet mitt! Skapet er jeg veldig glad i, det er nytt, bygget av snekkeren som bygget resten av kjøkkenet, etter tegninger jeg selv laget.

Mia: så den nusselige lille fyren i bloggen din! Tenker det er travle dager, men koselig likevel.

Mari: Høna er egentlig til å ha egg i - jeg bruker den til å gjemme bort laderen til mobiltelefonene :-))

elin1976 sa...

Så flott kjøkkenet ditt er. Det er godt med oppruddning en gang imellom. Så må jeg be deg om en tjeneste. Kan ikke du ta en titt på bloggen min.
Et par innlegg ned og se på hagen min hva du synes. Skal begynne å fikse den til og så var det en annen blogger som nevnte at du jobber med sånn. Trenger ikke noen utredning, bare et par tips om hv som kan være med på å få hagen litt mer "levende" Hvis du skjønner. På forhånd takk.
Ha en fin kveld masse klemmer fra Elin:O)

Hemma på Landet sa...

Du är så välkommen så...Kram Stina

AnKa sa...

Kjempefint kjøkken du har, og de koppene skulle jeg ønske sto i mitt skap:-)
Pottemakerenen er kommet i hus, men jeg er ikke begynt å produsere potter enda. Det kommer helt sikkert bilder i bloggen min om dette:-)
Ønsker deg ei fin påske.
Klem til deg

Anna sa...

Jättesnyggt kök. Blir lite *avis*.

Ha en härlig dag!