02 mars, 2007

Fredagskveld på landet...


Og formen er oppadgående! Det beste som ikke hjelper mot influensa er cognac, fikk jeg tips om tidligere i dag. Jeg er i grunn ikke så glad i cognac, men så kom jeg til å tenke på en flaske med portvin som har stått langt bak i barskapet lenge - kanskje det hjelper like lite! Portvin er undervurdert og burde absolutt nytes av flere enn gamle damer. Mulig det gjør meg litt gammelmodig, men det er nå sånn jeg er.

Koser meg nå med portvinen min og et par bok-kupp jeg gjorde på (av alla ställen!) den lokale Karlsson-butikken. Skal skrive litt mer om bøkene ved en senere anledning, det er inspirerende lesning, hver på sitt vis: Margaretas Trädgård (Margareta Senneby) om en fantastisk hage som ble bygget opp (bokstavlig talt!) fra flatmark; og Tankar om trädgården av Lotte Möller - en samling essayer fra A til Ö. Apropos svenske bøker tenker jeg på hva Guldkant på livet skrev til meg, at det høres mer romantisk ut med hage enn trädgård? Jeg selv har alltid syntes det høres så mye flottere ut med Trädgård - uten at jeg helt kan forklare hvorfor.

Tidligere i kveld har Olstad vært på besøk, det var hyggelig som alltid. De er i eksil fra byggeplassen om dagen. Gleder meg til å reise på vårbesøk og se hvordan ting tar form!

God helg til alle som titter innom; setter stor pris på de søte kommentarene :-)

1 kommentarer:

Guldkant På Livet sa...

Mmm, böcker, levande ljus och ett par glas portvin, det låter mysigt! Inte ett dugg "som gamla tanter", det är trendigt värre!!
Helmysigt såg det ut! Ha en lika bra helg!! Mari.