13 mars, 2007

Tittei! her er jeg!


Dronning Ingrid er en Mårbacka-pelargon som blir kjempeflott...
(bilde fra www.rybegarden.dk )


Her står mine klare for klipping.

Det har vært travle dager i Pulsatilla-heimen i det siste. Jeg skal delta på messe med mitt lille nyoppstartede enkeltkvinnes-firma og er i full sving med å designe brosjyrer, visittkort og bannere. Samtidig har jeg hatt et stort prosjekt på "dagjobben" (jeg er fortsatt vanlig lønnsmottaker i tillegg) som egentlig har krevet meg full tid. Men i dag er prosjektet levert og jeg skal konsentrere meg om å lage en fin messestand. Blir jeg fornøyd, kommer det kanskje noen bilder senere.

På hagefronten skjer det lite; jeg skal snart ta stiklinger av mine pelargoner men det blir ikke før til helgen - etter messa. Nå står de lange og skrantne etter en mørk og litt for varm vinter. Men til sommeren blir de forhåpentlig et skue - og mange flere.

For de som lurer på hvordan det gikk med det jeg sådde, kan jeg informere om at litt har tittet fram, men det er ennå så smått at det er vanskelig å fotografere. De som ikke har spirt har blitt kastet ut i kulda, i håp om at det skal skremme dem til liv!

4 kommentarer:

Hemma på Landet sa...

Vad fint. Kram stina

Olstad sa...

Hei - God helg ville bare si at jeg fikk meldingen din og at jeg hjelper deg jo gjerne jeg vet du:-)

Guldkant På Livet sa...

Ja vilken jättefin Dronning Ingrid!! Så fint du ser ut att ha det hemma!!! Lycka till med alla pelrgonsticklingar!! Mari.

AnKa sa...

Er det greit at jeg lenker deg til min blogg?
Og nå har jeg bestilt meg pottemaker, hihi. Takk for nettadressen:-)
God helg til deg.
Klem