15 mai, 2007

Flower fairiesJeg har aldri vært av dem som har hatt så mye stash i hagen, men etterhvert har det likevel sneket seg inn en og annen figur. Den som har bodd i min hage lengst, er blomsterfeen min. Hun spiller sarte toner i vinden og sitter i det store gamle epletreet og passer på hagen.

Jeg har alltid vært fascinert av de vakre blomsterfeene til Cicely Mary Barker og da jeg kom over min fe på en tur til London for mange år siden var det ingen tvil om at hun måtte bli med meg hjem.

Blomsterfeeer er små vesener (de største er bare 20 cm) som bor i utkanten av hagene, midt i blomsterengen og på kanten av heien. Hver gang et frø spirer blir en blomsterfe-baby født. Hver blomsterfe lever og sover i sin utvalgte blomst, plante eller tre og vokser når planten vokser. Mer om Flower fairies kan du lese på deres hjemmeside, hvor jeg har hentet dette.

5 kommentarer:

Guldkant På Livet sa...

Men vilken vacker och unik blomsterfee! Den vaktar nog DIN trädgård bra där!! Jättefin!

Mari.

Småbyliv sa...

Duverden, for en søt liten fe. Koselig å høre på henne når vinden suser tenker jeg. :o)

Nydelig hage du har - blir rent misunnelig av å se på alle disse flotte bildene jeg...

Ha en deilig dag og en flott 17.-mai feiring i morgen!

Hilde S. sa...

Å, men den feen var nydeleg.
Ein slik kunne eg godt tenke meg,men først må eg ha eit tre å henge den i...
Ha ein fin 17 mai:)

Guldkant På Livet sa...

Ha en härlig 17 maj i morgon!! Mari.

Mia sa...

Nydelig blomsterfe! jeg har heller ikke noe særlig stæsj i hagen min, men jeg hadde ikke hatt noe imot en slik nydelig fe. Og det er herlig med slike vakre lyder.

Takk for tips angående frøposer! De var bare så stilige. Jeg har også tatt en titt i nettbutikken din, og der var det bare sååå mye fint. Får så lyst til å handle, altså...