23 april, 2008

Bilder fra Hagemessen

Da var en vellykket og veldig hyggelig helg på Lillestrøm over. Takk til alle som var innom og gjorde det til en fin helg for oss! Nå er det litt glissent i hyllene på lageret, men heldigvis er det masse nytt på vei inn, så snart fylles det opp igjen, både med vårt faste sortiment og med nyheter.

Her er noen bilder fra vår stand:

Mine gode hjelpere - takk skal dere ha!!

6 kommentarer:

Albertines verden sa...

Åh! Så fin stand du hadde. Siden jeg forberedte selskap hele helgen, så gikk hele messeturen i vasken. Jeg får heller passe på å reise til Ørje når du har helgeåpent. Det er jo typisk at jeg hadde tidligvakt i dag, hadde jo vært morsomt å hilse på deg hvis du stakk innom. Ha en fin kveld.

Tyra sa...

Hei, Gro! Ser ut for at dere hadde det fint på messen, ja!
Du, jeg lurte på en ting. Et eller annet sted så jeg et ekornhus m/et skilt det stod "Todays menu:nuts" og jeg var så sikker på at det var hos deg, men kan ikke finne det igjen. Vet du om du har eller har hatt dette, eller noen som har?? Vil så gjerne ha et slikt...
Hilsen Cathrine.

Anonym sa...

Wow! Det var fin stand. Skjønner at du hadde mye besøk! Kommer du til å ha helgeåpent flere ganger utover våren? Kunne gjerne tenke meg å ta en tur. De steinene med mønster er virkelig fristende! :) Ha en god helg!

Gro/ I Gros Hage sa...

Hei Tyra! Jeg har også sett ekornhuset du snakker om, men jeg klarer ikke å huske hvor?? Det er dessverre ikke i mitt sortiment.

Boligfryd og Albertines: Vi kommer til å ha åpne dager hver helg i hele mai - mer info kommer på nettsiden og her på bloggen - og så er det jo bare å ringe. Om dere har lyst til å ta en tur og jeg er til stede så er dere hjertelig velkommen!

Stine ☆ sa...

Åh! Her var det mye fint. Men har ikke plass til så mye på balkongen min...

Ha en fin dag!

Trude sa...

Reiser du rundt på andre messer med varene dine??? Kanskje verdt å prøve ,for sannelig har du mye flott å by på !Mangler en sånn type butikk bla. her i Tromsø ;-)