02 april, 2008

Hagemessen 2008Jeg er i full sving med å forberede deltagelsen på Hagemessen 2008 på Lillestrøm 18. - 20. April. I år har de skilt ut messen som et rent hagekonsept i en hall, og det ser ut som på deltakerlisten at det skal bli mulig å finne noen godbiter for de planteglade i år!

I Gros Hage kommer til å stille ut det meste av det vi har i nettbutikken, og i tillegg kommer vi til å presentere noen nyheter. Gode tilbud skal vi selvfølgelig også ha! Over ser dere to produkter som vi kommer til å tilby til gode priser, men ikke kommer i nettbutikken foreløpig (jeg må få på plass en tilfresstillende fraktløsning først). De kan selvfølgelig kjøpes og hentes hos oss, for de som måtte bo i nærheten.

Den nyheten jeg selv er aller mest glad for kommer jeg tilbake til med mer fyldig omtale i morgen. Og dette er noe som også kommer i nettbutikken - gled dere!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Håper jeg får tatt en tur på hagemessen, var der for tre år siden og fikk takk i mange fine pelargoniar da. Har forresten satt opp pottebordet jeg kjøpte fra butikken din, det var jo så skjønt(venter bare på litt varmere vær). Hadde sett for meg skruing og alt som er, men slapp jo det, helt genialt!! Krona var også kjempefin. Hilsen Vivian

Gro/I Gros Hage sa...

Hei Vivian! Jeg mener jeg så pelargoniumforeningen sto på listen i år også, i tillegg til Hagemo planter, så det blir nok muligheter for fine pelargonia i år også. I fjor kjøpte jeg stiklinger av pelargoniaforeningen, fine og rimelige!

Hulda sa...

Kjempemye fint du har i butikken!! De kurvene og kassene var akkurat min stil. :) Hadde jeg bodd i nærheten hadde jeg vært stamkunde. ;)

Mosefruen sa...

så bra, da fikk jeg enda en grunn til å komme meg på messe :D

PS: Om du skulle få kjempepåtrykk, ikke selg ut siste av varene dine. Behold en av alle varene som utstilling og få folk til å handle på nettet. (litt engstlig for at jeg skal gå glipp av noe vettø *lol*)

Trude sa...

Heisann.
Jeg sier som "Hulda"- hadde vært stamkunde i butikken om jeg hadde vært nærmere!!!!! Det bål-fatet er jo genialt, blir jo som å ha en grill-plass i hagen om man setter seg rundt det en sommerkveld. Har du funnet ut noe mer om fraktpriser nå? tror nesten jeg må ha meg et sånn....:-)