23 april, 2008

Endelig stoler i drivhuset!


Da jeg var på hagemessen i helgen fant jeg endelig omtrent slike hagestoler jeg lette etter i fjor. Det ble ikke med tre i rygg og sete, men i hel metall - jeg syntes de var like vakre. Franske var de også - Bistro heter de.

Så nå er de endelig godt plassert i drivhuset og jeg er så smått i gang der nede. Hvertfall med å sitte og tenke på hva jeg skal gjøre der fremover, men jeg hører på radio og koser meg med en tekopp.

Håper dere andre sør i landet også nyter vårsola, og at vårsola komme lenger nordover snart også.

20 kommentarer:

Olstad sa...

Grådig fine stoler og så flott det ser ut i drivhuset ditt jeg gleder meg til jeg får drivhus drømme drømme.

Jeg er innom deg flere ganger om dagen for å se om det kommer bilder fra messen. Oppfordring om å legge ut bilder er herved overlevert.

Silje sa...

SÅ helt himmelskt ut jo!! Skulle ønske jeg hadde hus og hage nå ja..

Mokki sa...

Fine stoler - og tre i hagemøbler er oppskrytt ;) Har olja og olja og olja hvert år... skal aldri mer kjøpe en hagestol i treverk!

Prinsesse Elin sa...

Kjempefine stoler....å for et drivhus. Tenk å hatt plass til et slik i hagen. Ønsker deg en fin fin dag. Klem fra Elin:O)

Anitas hus sa...

Der kunne jeg godt ha sittet med en god kopp te og dagdrømt om alt som bør gjøres jeg også. Var jo så koselig og stolene var bare lekre:O)

Liker godt nettbutikken din og det kommer nok en bestilling fra meg snart.

Ha en fin dag, klem:)

...og forresten hengerumpen gjelder nok meg også ja, hihi

tinemor sa...

Så deilig med drivhus!
Og du må ha masse gratulerer med de flotte stolene!
Skjønner godt at du kozer deg her inne.
Her har solen skint noen dager, og det er så deilig. Vi bor midt i hjerte av Norge, litt i innlandet, så det ligger litt snø på plenene enda her. Men nå i det flotte været, kan man nesten se snøen smelte time for time... Deilig. Så nå er det bart her snart å. Jeg skrev tidligere at det ble kanskje bart til 17. mai, men jeg tror det faktisk kan bli bart til 1. mai, om været holder seg.... Bærre lekkert ;-)

Anniche ♥ sa...

Gurimalla så flott det ble da :=) Og endelig så ble trekkene du kjøpte av meg i fjor tatt i bruk , flotters altså!!

Hyggelig at du likte båtturen , neste gang er det reker og hvitvin på menyen ;)

klem A

Anita sa...

Kjempeflotte stoler! Også så søte puter! Elsker sånne jeg! Så spennende med innkomsten deres! Håper vi får se flere bilder! Ha en strålende kveld !

Emmeline sa...

Jeg må bare smile av dette koselige prosjektet ditt, det er jo rene drømmeprosjektet. Her kan du sitte og nyte og nyte.... HERLIG!

Jeg er faktisk på en liten takkerunde, for å si tusen takk for varmende ord på ettårsdagen for bloggen min. For å si det sånn så har jeg funnet ut at dette tar mye tid, men JAMMEN er det koselig. Oppdager den ene koselige siden etter den andre, og blir så inspirert og imponert!!

Ønsker deg en fortsatt deilig lørdagskveld, og en god helg!

Hem och Lycka sa...

Jättevackra, blev ju kanonfina där. kram!

Albertines verden sa...

Hei. Er bare innom for å takke for kommentaren på min lille feiring, da det desverre ikke ble noen pakke på deg denne gangen. Hadde vært kjekt å sitte i drivhuset med en kopp kaffe, med rompa pent plassert på den lekre kafèstolen. Ha en feiende flott uke!

Granberget sa...

Kjempekoselige stoler!! Har begynt å rydde tomt for et drivhus jeg også, en etterlengtet drøm i flere år. Der skal det nytes en god morgenkaffe i vårsolen neste år=)
Ha en finfin dag!! Klems

Heidi sa...

Hei. Hos deg har jeg ikke vært på besøk før, og det blir nok ikke siste gang..:o) Så råfine hagemøbler du har fått tak i, de hadde passet bra hos meg også de gitt ;o Bor i Indre jeg også, så skal ikke se bort fra at det blir en tur til Gros hage i Ørje :o)
Ha en fin kveld og 1. ma1.

Milly sa...

Oi, det ble koselig, ja!
Har såå lyst på en hagestue/drivhus, aller mest for kosens skyld...er aldeles håpløs med frø og sånt!

Koselig koselig sa...

Så deilig med drivhus da, åh jeg ønsker meg også det. Kanskje en gang når vi kjøper hus og ikke har leilighet. Vi får vel se ;) en gang....

kjempefine stoler også! Håper du koser deg masse ute med radio, te og planter :) God helg!

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Du så flotte, slike skulle jeg gjerne hatt, sukk1 Elsker slike litt spinkle stoler, lett å flytte rundt omkring uten at ryggen knekker hihi.
Ha en nydelig dag.
Klem

Koselig koselig sa...

Hvordan får jeg til den saken du har på høyre siden; nyeste innlegg på min bloggliste. Den syns jeg var veldig fin!! :)

Landliv sa...

Herlig som del av en cottage-stil de der... tipper vi vil se mere av slike stoler i sommer, og kanskje også med mer kruseduller på ;-)

Ser for meg en parasoll og litt kjølig drikke i følge med hagebladet der du hviler deg etter endt arbeid i bedene!

TurboLotte sa...

Utroooolig lekre stoler. Elsker den stilen der, altså.

mali-mo sa...

Cet var de nydeligste hagestolene jeg har sett på år og dag! UTROLIG VAKRE!