20 august, 2008

Lekestue i fremdrift!
Et av mine aller første blogginnlegg for halvannet år siden handlet om lekestuen jeg trodde skulle bygges veldig snart. Så snart ble det ikke, men nå de siste ukene har det vært fremdrift! Her er den snart ferdig utevendig, siden disse bildene ble tatt har vinduer og dør kommet på plass, og inne er det ferdig panel på veggene og plater der det skal bli tapet. Vi bygger intet mindre enn en to-roms med hems :-)

Ellers noen bilder fra uteplassen under tak, den vi også skimter bak høybedene mine. Her er det fint å sitte på formiddagen og i sommer da det var som varmest var det deilig å sitte der i skyggen. Mor på sitt Greengate-teppe med kaldt å drikke, mens jentene løp omkring ut og inn av husker, sandkasse og badebasseng. De siste dagene har ikke egnet seg stort til denslags...Mine pelargonier har fått plass på plantetrappen. De er ikke så store og frodige som man kunne ønske. De er nok litt underernært på gjødsel dessverre. Men blomstrer gjør de lell. Appleblossom Rosebud (Takk Elisabeth, for stadfestingen!) står sammen med en nær slektning med like blomster men variegert bladverk. Bak seg har de noen søte små englepelargoner som Odla.nu kalte for 'Bicolor'

17 kommentarer:

Bak en Sky sa...

Den lekestua tror jeg blir større en leiligheten min!!!hehe...så veldig bra ut!!!
Fin trapp til blomstene har du også!!!

Ha en fin kveld!

mandco sa...

Såå gøy! Vil ha sånn jeg og ;-)

MOLLY sa...

Oj, det var litt av en lekestue:)) Sånn ville nok mine også hatt;)
Ja, her er det rimelig kaotisk, og finner knapt nok dataskjermen...hihi:)
Skulle gjerne hatt litt blomstrende saker utenfor, men nå er det DUSJ aller først:)
Ha en super kveld!

Haust sa...

Det ser utruleg koseleg ut på uteplassen din! Spent på å sjå korleis leikehytta dykkar vert! :)

mali-mo sa...

Så flott lekestue dere bygger! Hehehe, hadde sikkert fått plass til hele annekset vårt PLUSS lekestuen vår inni der, den så stor ut? Blir nok kjempefint, gleder meg til å se den ferdig ;) Og du, det er da klart at ting tar tid!!!! Men når resultatet blir fint så er det jo verdt det ;)

janne - kathrine sa...

Det er godt å høre at det ikke bare er hos oss at ting tar litt lenger tid enn planlagt :-)
Skal bli spennende å se den ferdig!

Pellisene mine har mer eller mindre takket for seg nå, foruten en som virkelig har tatt av nå på slutten. Tror den likte seg litt bedre når den ble satt under tak. Skjønner jo godt at det ikke er så trivelig å støtt og stadig fra sprutregn på seg...

Ha en fortsatt fin uke da!

Elisabeth sa...

Lekkert, lekestue med skikkelig størrelse. Også synes jeg den pelargontrappen er utrolig lekker *sikle sikle*
Ha en god helg :)

MOLLY sa...

Den første du nevnet, er den vi har sett på og ble anbefalt, men er den veldig seintvoksende???. Der hvor hekken kommer nå, skal vi ha slikt gjerde senrer, og hekken kommer da på innsiden, slik at den må ikke være altfor høy, men vi trenger avskjermin, og ikke et stramt uttrykk, liker det litt vilt...hihi:)
Takk for svar;)

Anita sa...

Jo, nå skal du høre;o) Det er innmaten av en treliter, altså den plastposen som er inne i høna!! Og du! jeg har ALDRI hatt så flotte roser som i år, lurer litt på om det kan være kaffegruten jeg hadde på i sommer som er vindunder kuren??!! Flotte er de iallefall nå også! Skal forsøke og ta noen bilder i morgen! Gooood helg!

Monicas Hage sa...

Det var litt av en lekestue! Yngstejenta vår fikk lekestue i år. Den er også stor (skal bli bod når jenta vokser til...), men ikke SÅ stor:)Fine blomster:)

Olstad sa...

åhhh det blir så fint, OA gleder seg villt til å komme på besøk og leke der. Vedrørnede det så er vi på gamle trakter fra neste fredag til onsdagen etter. (Du kan jo gjette hvor "gubben" er...)

Karna sa...

For et flott hus, får heller ta litt tid når det blir så flott!

God helg!

Tina sa...

Hei! Ligger en award på bloggn min til deg, synes du fortjener den, er innom og titter hos deg og finner mye inspirasjon. klæm fra meg til deg!

Karna sa...

Heldigvis kan trekkene vaskes, og de er like fin etter noen omganger i vaskemaskinen så det går fint... =0)

A-mora sa...

Lekestua blir bra fin. Har ikke vært innom bloggen din før jeg. Ble bare sittende og lese og lese. Tar og lenker deg jeg.Håper det er ok. Ha en super dag.

Mia sa...

Visstg er det fremdrift i lekestuen! Flotte bilder, båre av ekestuen og av uteplassen. Når det gjelder spørsmålet ditt angående stoffer til lekestuen... så vil jeg først og fremst anbefale Cath Kidston sine stoffer; herlige stoffer til greie priser. " Problemet" er at de må bestilles fra England, siden jeg ikke vet om noen her i Norge som fører stoffene. Men å bestille fra England er jo egentlig ikke noe problem... Jeg har gjort det selv, ringt inn bestilling og fått stoffene levert på døren av UPS, enkelt og greit. Noen erfaring fra norske nettbutikker har jeg dessverre ikke (og ikke kjenner jeg til noen som har så mye fint heller... bortsett fra Stoff og Stil, muligens...)

hvorfor ikke... sa...

Tenk hvor mye gøy det blir i det lille huset der, da!
Forresten ikke så lite til å være lekestue, da.
Nå skal jeg inn i butikken din å kikke litt...den blomstertrappa var råkul!
smil Torunn