27 august, 2008

Nye designerdørmatter kommer I Gros Hage!Ung dansk tekstildesigner – først med vaskbare, eksklusive dørmatter i 100% bomul
l. I Gros Hage blir først i Norge.

Vi kom over noen flotte og praktiske bomullsdørmatter med et nytt og unikt design på Formland Autumn 2008 i MCH Messecenter Herning. Bomullsdørmatter av industrikvalitet, men med en lekker design som passer inn i private hjem.

35-årige Jane Skriver, som er utdannet teknisk illustrator i kunst og design fra England, har gjort sin drøm om egen virksomhet til virkelighet. Gjennom sitt nye firma Skriver Collection selger hun flotte dørmatter med unike design. Dørmattene i skandinavisk design er både effektive og funktionelle, de suger opp til 95 % fukt og skitt fra fottøyet som passerer dem – også selv om man kun går over matten. Og de kan vaskes i maskin og tørkes i tørketrommel, slik at de holder seg like flotte.


Jane Skriver har lansert ni flotte og avdempede design. De er tilpasset dagens individuelle forbrukere, som ønsker at deres hjem skal fortelle en historie om hvem de er, men samtidig skal produktet oppfylle en viktig funksjon. - Utover et flott og funksjonellt produkt er det viktig for meg at jeg kan stå 100 % inne for kvalitet såvel som design, og at dørmattene produseres under forsvarlige menneskelige og miljømessige forhold, sier Jane Skriver: - Derfor har jeg valgt en produsent, som er ISO-sertifisert både innen kvalitet og miljø og som har stor erfaring med dørmatteproduktion.

Dørmattene er fremstilt i 100 % bomull og med en sklisikker gummibakside. De kan kjøpes i to størrelser - 60x85 cm og 75x120 cm og passer dermed til ethvert formål. Hver matte kommer pakket i en fin bomullspose med logo.

Hvert design har en liten historie, som Jane Skriver selv formulerer og som sendes ut sammen med dørmattene. Et eksempel er designet "La Fleur", som er symbolet på det å våge å skille seg ut fra mengden og gjøre det som andre drømmer om. Den røde blomsten symboliserer, at man godt kan skille sig ut og allikevel være en del av fellesskapet. Man kan hva man vil, forklarer Jane Skriver.

Utsalgspris I Gros Hage blir hhv. NOK 590,- (60x85 cm) og NOK 850,- (75x120 cm). Mattene blir tilgjengelig for salg fra medio september.

0 kommentarer: