25 oktober, 2008

Drivhussommeren er over...

Hjemmedyrket basilikum!

Stauder venter på utplanting

Pelargoniene trivdes godt i drivhuset i år.

Tomater - hovedgrunnen for å ha drivhus?

Blodbeger
Blodbeger detalj
Favorittstolene!

Nå er drivhuset tømt og jeg kvinner meg opp til å ta jobben med å vaske det ned for vinteren. Mange tar jobben med ekstra isolering med bobleplast for å holde drivhusene sine igang gjennom vinteren, men det får vente ett år til for meg - de plantene jeg har tenkt å prøve å overvintre (mest pelargonier) har fått flytte inn på lageret, hvor jeg har store nordvendte vinduer og ikke alt for høy temperatur.

Så trist med tomt drivhus, så jeg viser heller et lite tilbakeblikk på sommeren i drivhuset - Med ønske om en god helg!

(og så skal jeg slutte å beklage at det går lenge mellom innleggene mine - det er bare sånn jeg er, så det er liten grunn til å begynne hvert innlegg med en unnskyldning - bloggen vil fortsatt være sporadisk og plutselig oppdatert herfra :-))

3 kommentarer:

Jonna sa...

det var da noen flotte pelliser, hvilken sort er det, tro?

Magny sa...

åååhh drivhusmiljøet ser så trivelig ut...
Har du stor drivhus, kanskje??
nydelige sekvenser...
klemmer~~~

lavendel mio sa...

Hei. Oppgaget bloggen din i dag,den er sikkelig bra.Smelter helt når jeg ser noen med hagedilla.Har reddet inn mine små fuksiaene,knollene og pelargoniene denne helga.Tenkte det samme som du at neste år skal jeg kle hagestua mi med bobleplast.Det begynner å bli fult nede i kjelleren og for varmt,men det har gått bra di siste 10 årene.Gleder meg allerede til våren.
Ha en nydelig søndag.