14 oktober, 2008

Velkommen til oss.

Jeg har gjort en liten oppfriskning på kjøkkentrappa. Det har blitt så kaldt nå at støvlene mine får tørke inne i gangen, men støvlestativet er fint å ha ved døra likevel, og med litt grønt og en engel ønskes det velkommen til oss. Pelargoniene har fått komme inn for overvintring.

I morgen har jeg en hjemmedag og har store planer om å gjøre litt mer for å ønske velkommen til oss. For en del år siden var jeg riktig flink til å binde blomsterkranser, men nå er det en stund siden sist. I morgen har jeg imidlertid ordentlig lyst til å gå ut i hagen og skogen og finne meg materiale til å binde en høstkrans til inngangsdøren. Inspirasjon henter jeg gjerne fra Blomsterverkstad - har du ikke vært der tidligere, så ta en titt og la deg inspirere du også - kanskje har du noen dekorasjoner du vil dele?

Dela det vackra. Vinn ett pris. Klicka på bilden ovan

5 kommentarer:

Olstad sa...

Så fint det blitt på trappa di da. Jeg skal også ha hjemmekosedag i morgen og da må pellisene inn. I tillegg har jeg store ambisjoner om å grave løk ned i jorden. Det er liksom en aktivitet man har mye glede av til våren.

Tina sa...

Koselig hylle du har ordnet! Du er kjempeheldig som har en fridag, har nettopp begynt med 100 %. snufs, det er helt pyton å jobbe hver dag, heldig du ja! Misunnelig jeg ja! Men koser meg nå med alle bloggene! ha en fin kveld, mvh Tina

mali-mo sa...

Så nyyydelig den lekestuen din har blitt! utrolig fin, og WOW, det må være en liten alvejente hos deg et sted som nesten svimer av av lykke nå?

Ramme alvor sa...

Nydeleg tablå :)

Saken eg hadde bileter av er ein Høstkrokus 'The Giant'
Gler meg til å sjå den ute i beddet til neste haust.

Britt

Mia sa...

Det er jo så koselig å gjøre det vakkert ved inngangen, og det har du virkelig klart. Jeg har fortsatt sommerblomster ved inngangen min, men i helgen har jeg tenkt å gjøre noe med det... rett og slett er det nok tid for litt høst der, ja... Lekestuen har blitt såååå nydelig, heldige er de som får leke og kose deg der inne.