11 oktober, 2008

På besøk...
...hos mine to små. Jeg prøver å bloggifisere etter beste evne i den nye boligen på tunet, men har fått streng beskjed om at det er de to små blomsterfeene som bestemmer, så da MÅ det være litt rotete der inne ;-) Vel, mye gjenstår av innredning ennå, vi skal lage kjøkkenbenk og bokhylle, gardiner skal opp og bilder skal på veggene, men her er da en liten titt på hvordan det så ut i dag - da diverse plastikkutstyr og lekemat var flyttet utenfor kameravinkelen.
De søte små møblene er et auksjonsfunn min mann gjorde, og de søte små fikk i dåpsgave. Vi satser på at de tåler litt lek, men iler til med informasjon om at det skal mer hardført møblement inn i kjøkkenet, av type billig fra IKEA.
Gavelveggen i det store rommet som blir kjøkkenet er knall rosa, mens de resterende tre veggene er malt i den blekeste rosa jeg fant. Ut fra bildene er de også ganske så rosa, men de oppleves mer avdempet når man er der inne. På gulvet er det lagt belegg, håpet er at det skal tåle litt sølekaker som det ubønnhørlig vil bli laget her inne. Jeg hadde egentlig sett for meg et lyst treimitasjonsbelegg, men er nå veldig fornøyd med de grå sjakkrutene og synes de gjør seg veldig fint til alt det lyse rosa og romantiske.

Det har foreløpig også kommet inn en jernsofa. Den skal fungere som sitteplass for mammaer med bakende av type låvedør, som ikke klarer å skvise seg ned i små stoler med armlener, men den virker litt malplassert og overdimensjonert, så den byttes nok ut med en hjemmesnekret veggfast benk etterhvert.

Vanskelig å ta bilder i et lite hus, men her kan dere titte inn på den bittelille hemsen, som fortsatt venter på en stige. Hemsen er bare over stuen, så i kjøkkenet har vi stor takhøyde! Der skal det en eksklusiv lysekrone fra IKEA opp - kostet hele 95 kroner på salg :-)

9 kommentarer:

Ramme alvor sa...

Eg er heil overvelda over kor flott de har laga det til!
Sit og smiler her eg sit og ventar på husbonden som har hatt seg ein pubkveld etter gamalt :)

God laurdagskveld!
Britt

Kine sa...

SÅ utrolig flott!!!Ha en fin søndag;)

MOLLY sa...

Sååååå vanvittig fint dette ble, og likte tapet, farger, møbler ja alt...hehe:)) Er det Abbeville fra LA??
Uansett dette skulle mine to små hatt også...sukk, kanskje til sommeren, men det er så mye som skal på plass da...sukk;)
Grattis, med kjempejobb, og nyt søndagen:))

Haust sa...

Å du og du, så fantastisk nydeleg! Vakkert, tvers gjennom!

Duften av erteblomster-Vibeke sa...

Så flott!!!!!!Innmari nydelig :o)

Koselig at du stakk innom meg en tur og at du var glad for awarden.De hadde så uuuuuuuutrolig menge fine kopper at jeg trodde jeg skulle dåne, mange med nydelige roser på som jeg tror jeg må ha meg en av!Elsker hage og blomster så det betyr jo at jeg er helt solgt når jeg kommer over sånne ting.....

Ønsker deg en fin søndagskveld!
Klem

Tina sa...

Å for en nydelig lekestue, barna er vel i ekstase, her var det virkelig flott. Nydelige farger og nusselig tapet. Var ikke så liten lekestue vel, he he vi har en på
2m2 eller no slikt da snakker vi lite altså ha ha ja ja ha en fin søndagskveld. klæm Tina

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Vakre vene så FLOTT!!!
Virkelig herlige bilder !
Ha en super dag.
Klem

Bak en Sky sa...

Så utrolig fine bilder!!!Jeg kunne virkelig tenkt meg å flytte inn der!;)

Olstad sa...

Imponert så fint det ble. Kan tenke meg prinsessene vil bestemme selv... Merkelig det der meg egen vilje hvor sterk den kan være.

De gamle møblene deres er bare hærlige. Snakkes da.